pondělí 1. října 2012

1.říjen

Máte rádi podzim? Já ho mám z celého roku nejraději... dokážu se celé hodiny brodit v barevném listí, sklízet ze zahrádky pórek a paprikookurky, vařit džem z vlastního ovoce (a v mém případě zeleniny, protože jsem dělala dýňový). Pro mě pohádka. Pravda, v Praze poněkud pošmourná a v tuhle chvíli i dost usmrkaná, protože po přejezdu mám zase rýmičku, takže piju Coldrex a kapu kapičky do nosu. :/ 
Tenhle týden a další dny asi budou dost náročné, takže nevím, jak budu stíhat blog. Pod okny se nám chystá velká akce, Proudy 2012, takže zítra bude dlouhá noc. Ve čtvrtek pak T-music back to school a do toho musím ještě párkrát do práce. 
Dnes už se těším akorát tak do postele. Snad nebudu mít po dnešním zážitku noční můry. Už vás někdy otravoval fuj feťák? Mě pronásledoval až do metra. :/ Litovala jsem, že jsem zrovna zapomněla doma pepřák. Mimochodem holky, nosíte v kabelce pro jistotu něco na obranu? 



5 komentářů:

  1. Nosím :) Neustále i do mini kabelky si dávám pepřák.

    OdpovědětVymazat
  2. Podzim je fajn, když je slunečno, nemám ráda podzim, kdy neustále prší a je zima:)

    Kdysi jsem nosila pepřák, ale spíše v kapse, když jsem chodila brzy ráno skrze takovou nepříjemnou ulici, teď už u sebe nic nemám, ale snad nikdy nechodím ve tmě sama.. (Ale vím, nebezpečí může být i za dne..)

    OdpovědětVymazat
  3. Podzim mám také ráda, hlavně tu barevnost, ale jak začnou ty plýskanice a všude je bláto, to už moc ráda nemám :-D

    Fuj feťák mě ještě neotravoval, ale za to fuj ožrala, není to příjemný stát sama na nástupišti s takovým individuem. Jinak bez pepřáku nikam nejdu, ale ještě plánuju paralyzér. Momentálně mám totiž školu často do večera a domu přijíždím za tmy. Cítím o něco lépe, když u sebe mám něco na obranu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fuj, no tak to muselo být taky hodně nepříjemné. :/

      O paralyzéru jsem taky uvažovala :) já tedy doma dost často chodím sama v noci i normálně a nevadí mi to, ale teď kvůli škole a práci courám často přes Prahu (a to i přes takové ty vyhlášené zóny, kde se motají různá individua) a tam už se teda docela i bojím. :)

      Vymazat
    2. Já jsem ze severu Čech a na vejšku chodím tady u nás a asi nejspíš víš, jak to tu u nás vypadá v jistém ohledu :D A hlavně jsem hroznej strašpytel :D

      Vymazat